Zaupajte nam svoje cilje in načrte ter dopustite, da vam uresničimo vaše sanje!

Poslovni partnerji


Tlakovanje Muršec

Tlakovanje Muršec

Ukvarjamo se s tlakovanjem, izvajamo gradbena dela, ki zajemajo celotno okolico. Naša dela se nanašajo na izkope, planiranja, drenaže, razbijanje betona s kompresorjem, postavljanje robnikov, gradnjo komunalnih omrežij, pripravo in utrjevanje terena, gradnjo podpornih zidov ter ostale storitve z gradbeno mehanizacijo.Pro Svitek d.o.o.

Pro Svitek d.o.o.

V podjetju Pro Svitek d.o.o. se ukvarjamo z izdelavo fasad, ki zaščitijo objekt pred atmosferskimi vplivi in spremenijo zunanji izgled zgradbe. Hkrati nudimo slikopleskarska dela, ki obsegajo barvanje ograj, oken, vrat, sten, stropov in urejanje notranjih interierjev z različnimi barvami.Jub

Jub

Bogata zgodovina podjetja JUB, ki velja za najstarejšega proizvajalca zidnih barv v Sloveniji, seže v daljno leto 1875. Blagovna znamka JUB se je začela razvijati leta 1919, ko je tovarna prešla v roke delniške družbe Jugoslovenska industrija ulja i boja iz Zagreba s kratico JUB.

Močan razvoj podjetja, ki se je začel po drugi svetovni vojni, je višek dosegel leta 1990 s kar 60-odstotnim deležem v nekdanji Jugoslaviji na področju disperzijskih barv. V tem obdobju se je rodil JUPOL, disperzijska barva, ki je postala najprepoznavnejša blagovna znamka med zidnimi barvami na trgu.

JUB je danes izrazito mednarodno podjetje, ki izvaža svoje izdelke v več kot 25 držav po Evropi in svetu. Skupino JUB sestavlja 11 podjetij v Sloveniji in Evropi. Krovno podjetje je holdinška družba JUB-H, d.d. družba za upravljanje in financiranje, s sedežem v Dolu pri Ljubljani, ki povezuje vse odvisne družbe v Sloveniji in tujini. V Sloveniji sta v okviru Skupine JUB še dve družbi: JUB Kemična industrija, d.o.o., ki je proizvodno-trgovsko podjetje, in JUB Tehnološko razvojni center, d.o.o., s tehnološko-razvojno funkcijo v Skupini.

Podjetje JUB odlikujejo sodobna avtomatizirana in robotizirana proizvodnja, visoka produktivnost, ekološka osveščenost in usmerjenost proizvodnje z vsemi ustreznimi certifikati, sodobna energetska urejenost, najsodobnejši lastni razvoj izdelkov in informacijske tehnologije, najvišji bonitetni rang, visoki delovni in socialni standard zaposlenih ter naravnanost h kupcem s ciljem zadovoljitve potreb in okusov vseh potrošnikov.

Naš cilj je še močneje poseči v tehnologijo prihodnosti v naši panogi predvsem v smeri sistemov energijsko varčnih rešitev v gradbeništvu in trajnostnih rešitev ter postati vodilen proizvajalec barv in ometov v jugovzhodni Evropi.Arthur, vse za dom in gradnjo

Gaberca 41a
2344 Lovrenc na Pohorju

Telefon: 031 787 395
e-Pošta: info@arthur.si


Eko skladi   Arthur na Facebook-uS piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu   Več o tem