Zaupajte nam svoje cilje in načrte ter dopustite, da vam uresničimo vaše sanje!

ARTHUR, VSE ZA DOM IN GRADNJO

Arthur, vse za dom in gradnjo

Z gradbeništvom smo odraščali in se z njim ukvarjamo tudi danes. Že očetje so nam privzgojili posluh in ljubezen do tovrstnega dela. S trdim delom smo postali mojstri svoje obrti.

Zaupajte nam svoje cilje in načrte ter dopustite, da vam uresničimo Vaše sanje!

Vizija

Vizija našega podjetja temelji na znanju in učenju. Z vztrajnim razvojem notranjih procesov in odnosov do naših partnerjev, gradimo dobre odnose in dobro poslovno prakso, s katero dosegamo pričakovane rezultate. Želimo ostati kvalitetni in zanesljivi izvajalci stroke.

Cilji

Ker naše delo temelji na sprejetih vrednotah samega podjetja, so naši cilji delati korektno in zakonito po načelih dobre poslovne prakse, pravočasno in v zahtevani kvaliteti ter v rokih izpolniti pogodbena določila. Želimo delati varno in okolju prijazno ter strokovno v korist naročnika v skladu s pogodbo in predpisi ter v korist družbe.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je v tesni povezavi s tržnimi priložnostmi in v razvoju konkurence. Pri tem menimo, da je zelo pomembna specializacija, sodelovanje, povezovanje, izobraževanje zaposlenih, sodelovanje s podpornimi institucijami in raznimi nosilci znanja. Stalne spremembe v poslovnem okolju zahtevajo stalna prilagajanja. Odprti smo za spreminjanja in za izkoriščanje prepoznavnih in nakazanih priložnosti.Arthur, vse za dom in gradnjo

Gaberca 41a
2344 Lovrenc na Pohorju

Telefon: 031 787 395
e-Pošta: info@arthur.si


Eko skladi   Arthur na Facebook-uS piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu   Več o tem