Zaupajte nam svoje cilje in načrte ter dopustite, da vam uresničimo vaše sanje!

SUHOMONTAŽA

Trendi zadnjega obdobja vse bolj narekujejo racionalna izkoriščenja bivalnega prostora. Pri tem je prenova podstrešnih prostorov. Pri preobrazbi podstrešja v bivalni prostor je eden od osnovnih pogojev kakovostna vgradnja primerne toplotne, zvočne in protipožarne izolacije v strešne konstrukcije. Z zagotovitvijo kakovosti v mansardnem stanovanju poleti ne bo vroče, pozimi pa boste uživali v toplem domu. Podstrešje bo tako postalo enakovredni bivalni prostor, ki bo zaradi razgibanosti prekosil marsikatero običajno stanovanje.

Pri izvedbi izolacije predelne stene je zvočna izolacija pomembnejša od toplotne, zlasti če je temperaturni nivo med prostori, ki jih izoliramo, enak.

Izdelamo nosilno konstrukcijo predelne stene, ki jo pritrdimo v tla, strop in stene. Stike zatesnimo s tesnilnim trakom. Mavčno kartonske plošče na eni strani pritrdimo na nosilno konstrukcijo.

V prostor med elementi nosilne konstrukcije predelne stene namestimo zvočno in toplotno izolacijski material.

Predelno steno z mavčno kartonskimi ploščami zapremo tudi z druge strani. Še boljši učinek zmanjšanja zvoka, ki se širi po zraku dosežemo z vgradnjo mavčno kartonskih plošč v dveh slojih na vsaki strani.

Naša dela potekajo po SIST priznanih slovenskih standardih.

Prikaz pravilne izvedbe suhomontažnega sistema:

  • knauf - suha gradnja
  • predelne stene - mavčno kartonski stropi
  • bandažiranje stikov
  • postavitev kotnikov

Knauf, Rigips, Armstrong, Fermacell,...

Suhomontaža

Oglejte si več projektov in fotografij v galeriji Suhomontaža

Arthur, vse za dom in gradnjo

Gaberca 41a
2344 Lovrenc na Pohorju

Telefon: 031 787 395
e-Pošta: info@arthur.si


Eko skladi   Arthur na Facebook-uS piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu   Več o tem