Notice: Undefined variable: extra in /home/rokosi01/domains/arthur.si/public_html/tools/Message.php on line 77
Izvedba tankoslojne izolacijske fasade - Aktualno - Arthur

Zaupajte nam svoje cilje in načrte ter dopustite, da vam uresničimo vaše sanje!

IZVEDBA TANKOSLOJNE IZOLACIJSKE FASADE

Izvedba fasade se je izvajala pod okriljem zasebnega naročnika. Celotni projekt je potekal pod varstvom EKO skladov, iz katerega so bila povrnjena nepovratna sredstva v višini 25%.

Iz strani naročnika del je bila podana zahteva za izvedbo toplotno izolacijske fasade, debeline 13 cm. Takšna debelina stiroporja zadošča podanim kriterijem, katere naveduje EKO SKLAD.

Fasada je bila narejena po sistemu JUBIZOL fasada, na katero nudimo 7 let jamstva proti spremembi barve, 5 let proti razvoju plesni in alg ter 3 leta na delo. To je še posebej pomembno, kadar se odločate za temnejše tone barv. Obdelava napušča je bila izvedena z pocinkano alu konstrukcijo.

Debelina styrodur plošč je bila 3 cm. Za debelejše plošče se odločamo zaradi tega, ker tako preprečimo posedanje samih plošč, katere so izpostavljene veliki tlačni napetosti. Lažja pa je tudi kasnejša obdelava.  

Arthur, vse za dom in gradnjo

Gaberca 41a
2344 Lovrenc na Pohorju

Telefon: 031 787 395
e-Pošta: info@arthur.si


Eko skladi   Arthur na Facebook-uS piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu   Več o tem